top of page

PR-viestintää ja tarinankerrontaa

Haastattelen ylintä johtoa, avainhenkilöitä ja asiantuntijoita sekä toimin kirjoittavana ja valokuvaavana freelance-toimittajana: henkilö- ja työnantajakuvat - kohdennettu sisältömarkkinointi. Kirjoitan koosteita ja asiantuntija-artikkeleita erikois- ja teemajulkaisuihin. Artikkeleita aiheista:

 

Kulttuuri, kestävä kehitys, kaupunki- ja aluesuunnittelu, rakennettu ympäristö, rakentaminen & asuminen, alueidentiteetti, yhteiskuntavastuu, kulttuurimatkailu ja design-ala

 

Artikkeleitani ja valokuviani on julkaistu mm. Helsingin Sanomien, Taloussanomien, Annan, Blue Wingsin, Iltalehden, Ilta-Sanomien ja Kauppalehti Option liitteissä. Sisältömarkkinointia olen tehnyt sekä printtiin että digijulkaisuihin.

Sosiaalisen median, verkko- ja tapahtumamarkkinoinnin osaaja

Yritysblogin kirjoittaminen vaatii paitsi sisällöntuotanto- myös visuaalista- ja SEO-osaamista. Paula Hoffrénilla on yli kymmenen vuoden kokemus useista menestyneistä blogeista ja Facebook-sivuista, joihin lukija jää koukkuun ja palaa aina uudestaan. Tekstit ovat hakukoneoptimoituja.

 

Paula Hoffrénilla on kokemusta taiteilijoiden, festivaalien ja julkisuudenhenkilöiden viestinnän kehittämisestä ja mediajulkisuuden lisäämisestä.

 

bottom of page