top of page

Paula Hoffrénin tarina

Vuosi 2015 oli monella tapaa käänteentekevä vuosi minulle ja perheelleni. Tuli kuluneeksi kymmenen vuotta avioliittomme solmimisesta, poikamme syntymästä ja mieheni Ville Niittysen pappisvihkimyksestä. Opinnot, työ ja ura olivat jo aiemmin vieneet minua mukanani eri kaupunkeihin, myös ulkomaille. Mieheni tultua valituksi Kaarinan seurakunnan kirkkoherraksi, oli tavarat jälleen pakattava ja muuttolaatikot kannettava uuteen kotiin uudessa kaupungissa. Oli etsittävä koulu pojalle ja uusi musiikki-instituutti saksofoni opinnoille. Poika läpäisi Turun Konservatorion pääsykokeet ja opinnot maineikkaassa musiikki-insituutissa alkoi suurella innolla ja arvostuksella syksyllä 2015.

 

Koin, että tuli aika kehittää kotitoimistoani Viestintätoimisto IdeaHiomoa. Hyvä pohjatyö oli tehty Raumalla kuuden vuoden aikana. Tunnettuutta kirjoittajana oli ja hyviä yhteistyökumppaneita. Oli aika keksiä ja luoda jotain uutta. Syksyllä 2013 tehty sukututkimus oli uudistusprosessin pohjana. Halusin uuden nimen, jossa yhdistyisi arvostus esivanhempiani kohtaan ja joka kertoisi polveutumiseni vanhasta pappissuvusta sekä vahvistaisi identiteettiäni pappilakulttuurin ylläpitäjänä. Harkinnan jälkeen päädyin hakemaan 2. esi-äitini sukunimeä. Tästä syystä viestintätoimistoni nimeksi valikoitui Paula Hoffrén Consultancy.

Tutkintotodistukset

Vuonna 2020 tuli viisi vuotta kuluneeksi uusien kotisivujen avaamisesta ja muutosta Kaarinaan. Kaarinan city-pappilassa itse kukin perheenjäsen on tehnyt paljon töitä. Mieheni on väitellyt tohtoriksi (VTT) tammikuun 2020 alussa ja poikani sai suoritettua Konservatorion taiteen perusopinnot alttosaksofonissa. Myös hääpäivästämme on kulunut jo 15 vuotta. Otatimme näiden juhlallisten syiden takia perhekuvan Maarian pappilassa. Kuvaajana perheemme vakikuvaaja Bo Stranden.

 

 

perhelähikuva
bottom of page